ORF 6.4 Public Preview - ORF Forums

ORF 6.4 Public Preview RSS Back to forum

1

Wondering what we've been up to lately? Well, wonder no more: The preview release of ORF 6.4 is now available for testing! Visit the beta site for details and get the installer today:
https://vamsoft.com/beta

by Greg Pósa (Vamsoft) 2 months ago
2

Hi,

thanks for publishing the new beta. After installing there are some errors (connecting to remote servers) and the logfile shows the following errors:
"Message from the ORF Transport Agent: Unexpected Before Arrival error ArgumentException. Message: "Ein Element mit dem gleichen Schlüssel wurde bereits hinzugefügt."."

Which translates to "An item with the same key has already been added"

Regards

by NorbertFe 2 months ago
3

Hello Norbert,

Thank you for the bug report. This may or may not have something to do with an issue we are currently investigating that is causing mail delivery issues while running the 6.4 R01 Beta on Exchange servers (IIS SMTP servers are not affected). Downloads will remain disabled while we resolve the problem.

by Daniel Novak (Vamsoft) 2 months ago
4

@Daniel Novak (Vamsoft): Just a quick update: the new ORF 6.4 Beta installer which contains the hotfix for the issues mentioned above is now available on the beta site. We recommend downloading and installing it if you are running the 6.4.0.916 build that was released two days ago (09.16). You can check the build number in the ORF Administration Tool: File > Help > About ORF Fusion... > Modules...

by Daniel Novak (Vamsoft) 2 months ago
(in reply to this post)

5

Running fine here on at least 4 servers. (2x Mailbox, 2x Edge)

by NorbertFe 2 months ago
6

hi Team,
can't connect to remoteserver using dns name.
only IP works.
if i enter the full fqdn name of the server and click connect an error states => Specify the server name [:port] etc..... it seems the input fields validates as false positive for the input for some reason.
it worked in the previous version without any problems.
thx

by simon.taeuber 1 month ago
7

@simon.taeuber: Hello Simon,

You must be using the original release of the ORF 6.4 Beta which was pulled from the website shorty after it was published (https://vamsoft.com/company/news). Download the updated installer from the beta site (https://vamsoft.com/beta/) and run the setup on the affected system to update your ORF installation, see if that solves the problem.

Let me know if this has helped.

by Daniel Novak (Vamsoft) 1 month ago
(in reply to this post)

8

@Daniel Novak (Vamsoft): Yep :-) thx

by simon.taeuber 1 month ago
(in reply to this post)

9

@simon.taeuber: Awesome, I am glad to hear that :)

by Daniel Novak (Vamsoft) 1 month ago
(in reply to this post)

New comment

Fill in the form below to add a new comment. All fields are required. If you are a registered user on our site, please sign in first.

It will not be published.
hnp1 | hnp2